Challenge Virtual Paintout

Deelname Challenge, Virtueel reizen en schilderen met behulp van Google Street View als een hulpbron voor het reizen rond de hele wereld om interessante locaties en onderwerpen te vinden om deze thuis te schilderen.

Een amerikaan Bill Guffey heeft een blog opgezet om een schilderij te maken met behulp van Google street View, toen hij zijn schilderij op zijn blog publiceerde, werden er nog meer schilderijen van andere kunstenaars aan hem gezonden om te laten zien waar zij geweest waren met Google maps. Toen besloot hij een website te maken met elke maand een nieuwe uitdaging van plaatsen over de hele wereld. Klik hier voor de website van Virtual Paintout.
Ik heb met veel plezier een tijd virtueel rondgewandeld in Afrika, de locatie waarvandaan deze maand de challenge moet worden geschilderd. Ik kwam uit in Jalist Street, Kraaifontein, South Africa, waar ik een leuke streetview heb gevonden van een mevrouw die met haar was bezig was toen de auto van Google Maps voorbijkwam.
Google maps Mania

Deze challenge vroeg om een aquarel schilderij met warme kleuren.

Kraaifontein

Aquarel “wasdag in Kraaifontein”, Maat 40 x 34 cm.
geschilderd op Fabriano papier,
Zonder p.p. en excl. verzendkosten
┬ę Joke Klootwijk 2011

Prijs: euro 95,00 excl.verzending binnen Nederland, zonder p.p.

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.