Info aquarellen te koop

Diversen van mijn grotere aquarellen zijn eveneens te koop. Voor aanschafprijs, bezichtiging en bijzonderheden kunt u mij vrijblijvend zonder verplichtingen mailen of bellen. Tel. 0118 436 707 email Joke@aquarelleren.nl

Regelmatig worden op de pagina aquarellen te koop KLEINE aquarellen geplaatst die met of zonder passe-partout maar altijd zonder lijst te koop worden aangeboden.
U kunt deze aquarellen online aanschaffen en zijn ook makkelijk te verzenden via de post.

Neem een kijkje op deze pagina, of……………… Klik op de knop Blog.

Joke Klootwijk

 

De prijs van de kunstwerken is inclusief verzendkosten dan worden de aquarellen op naam (aangetekend) en verzekerd aan u verstuurd binnen Nederland.

U heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.

De kosten voor retourzending zijn dan wel voor uw rekening als u niet tevreden bent bij ontvangst van de aquarel.
De prijs van de kleine aquarellen staat bij de betreffende aquarel vermeld. De bijpassende passe-partout is in een standaardmaat gesneden en altijd in crèmekleur, tenzij anders vermeld zodat u de aquarel direct zelf in een lijst kunt inlijsten. (bijgevoegd inlijst instructies en een zuurvrij wit papieren achter blad).

Komt u de aquarel liever in het echt bezichtigen op mijn atelier dan bent u na telefonische afspraak van harte welkom. Dit alles uiteraard zonder koopverplichting.

Comments are closed.