Demo Alvaro Castagnet

Demo film van Alvaro Castagnet over aquarelleren.

Alvaro Castagnet is een van de bekendste aquarellisten van de wereld, en hij wordt erg gewaardeerd als kunstenaar en lesgever. Hij is geboren in Montevideo, Uruguay. Alvaro Castagnet is de auteur van het boek “Watercolor Painting with passion”.  Tevens is hij een van de 23 kunstenaars in het boek  “The watercolor Landscape Techniques of  23 International Artists” en tevens verscheen hij in het boek  ” 50 Australian Artists”.
Alvaro geeft workshops over de hele wereld.

Momenteel werkt hij aan zijn volgende boek en aan een nieuwe serie video’s en dvd’s.

Zijn penseelgebruik, kleurpalet en composities zijn uniek.Hij geeft zijn vak door met passie!

Zijn werk is verschenen in International Artist, Watercolor Magic and the Artist’s Magazine. Hij is een AWS High Winds Medal Winner. Hij heeft gezegd: “Color speaks a universal language. It is also very powerful because it has the ability to stimulate emotions, to transmit vitality and interest, to make

“Color speaks a universal  language.  It is also very powerful because it has the ability to stimulate emotions, to transmit vitality and interest, to make statements about shape and space – and because it is the backdrop of our world.”