Workshops

Bent u op vakantie in Zeeland?
Dan kunt u dat combineren met een workshop/masterclass aquarelleren of olieverf schilderen in Middelburg voor 1 tot max. 4 en voor olieverf max. 3 personen, geheel op maat en alleen op aanvraag.
Voor een impressie kijk onder aan deze pagina naar wat sfeer foto’s

Vanaf 2000 ben ik gespecialiseerd in het geven van aquarel workshops/masterclasses in de zogenaamde nat-in-nat-techniek voor beginners en/of gevorderden in mijn moderne atelier in Middelburg.

Ik schilder al jarenlang met veel plezier en vanuit mijn eigen ervaring als student en professioneel schilder ben ik nog steeds bezig met leren en bijleren !

Zoals wekelijks portret en model leren schilderen onder begeleiding en in de zomer maanden zelf buiten schilderen met enthousiaste mede schilders.

Aangesloten bij de Urban sketchers Walcheren.

Ik hou van wat ik doe en ik help graag anderen die ook willen leren schilderen op hun eigen schilder reis !

Dit doe ik door het geven van eenmalige workshops in aquarel, olieverf, acryl of soms pastel en slechts op aanvraag.
De workshops zijn tot maximaal 4 personen. Als u met 2 personen boekt worden er GEEN andere mensen bij ingepland. Dus speciaal voor u en uw vriendin, of andere mede schilder(s).

Ook wordt ik tegenwoordig heel veel gevraagd om 1 op 1 workshops te geven en dat bevalt mij en de cursist ook prima! Veel mensen vinden dit toch prettiger.

Op de persoon gerichte workshops in alle rust in een leuke inspirerende omgeving of u nu alleen of met meerdere mede schilders wilt komen schilderen en ook niet iedereen hoeft hetzelfde onderwerp te schilderen.

Er wordt altijd rekening gehouden met de persoonlijke wens wat u wilt leren schilderen ik bepaal zelf niet wat cursisten moeten leren. Dus uw onderwerp, los schilderen of liever botanisch, aantal deelnemers, keuze van tijd en datum van de workshop van 3 uur mits nog vrij in mijn agenda natuurlijk.

De 3 uur workshops zijn inclusief:

Gebruik van alle materialen en verf.
Een half vel kwaliteitspapier aquarel (A3) om op te werken, in geval van olie of acryl verf een doek maximaal 30×40 cm.
Inclusief koffie/thee of frisdrank.

De workshops staan geheel op zichzelf en kunnen eenmalig gevolgd worden, want ik geef geen wekelijkse cursussen!

Het idee achter de workshops is om mensen die nog nooit geschilderd hebben te laten ervaren wat aquarelleren is, om zo sneller kennis te maken met diverse mogelijkheden op aquarel gebied zonder dat er eerst onnodig veel overbodig materiaal aangeschaft hoeft te worden. Tijdens de workshop proberen we een complete aquarel te maken zowel voor beginners als gevorderden.

U heeft niet speciaal tekenvaardigheid nodig, ook mensen die nog nooit getekend en/of geschilderd hebben, maken de mooiste schilderijen!

Voor semi/gevorderden is het leerzaam om de eigen techniek aan te scherpen en weer nieuwe technieken bij te leren in de zogenaamde nat-in-nat techniek of om weer inspiratie op te doen na een tijd niet schilderen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl of bellen 06 13697084 over prijs en mogelijkheden.

Onderstaand een foto overzicht van enkele workshops gehouden in het atelier of op locatie.

Gast locatie Roosevelt Academy Middelburg voor 12 Engelstalige studenten.
Archtitecten bureau Rothuizen in Middelburg voor een olieverf schilderen workshop (15 personen) op aanvraag van de Personeelsvereniging.

Klik op de thumbnail dan verschijnt er een foto presentatie. Met de pijltjes onder de foto presentatie kunt u naar de volgende foto gaan. Wilt u de gallery verlaten klik dan op de grote foto.