Workshops

Bent u op vakantie in Zeeland?
Dan kunt u dat combineren met een workshop/masterclass aquarelleren of olieverf schilderen in Middelburg voor 1 tot max. 4 en voor olieverf max. 3 personen, geheel op maat en alleen op aanvraag.
Voor een impressie kijk onder aan deze pagina naar wat sfeer foto’s

Vanaf 2000 ben ik gespecialiseerd in het geven van aquarel workshops/masterclasses in de zogenaamde nat-in-nat-techniek voor beginners en/of gevorderden in mijn moderne atelier in Middelburg.

Geen overvolle klassen, maar op de persoon gerichte workshops in alle rust in een leuke inspirerende omgeving.

Dit betekent dat er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wens wat betreft: onderwerp, beperkt aantal deelnemers, keuze van tijd en datum van de workshop en de duur van de workshop die u wilt reserveren, mits nog vrij in mijn agenda.

Komt u zelf al met twee of drie personen, dan worden daar GEEN andere cursisten bij ingepland, dus speciaal voor u en uw vriendinnen of familieleden.
Tevens is het ook mogelijk een privé workshop te boeken.

De geboekte workshops duren meestal 2 1/2 uur. U kunt van te voren afspreken hoe lang u wilt schilderen (met een minimum afname van 2 uur) en u kunt altijd bijboeken per halfuur met een maximum van een workshop van 3 uur.

De workshops zijn inclusief:

Gebruik van alle materialen en verf.
Een half vel kwaliteitspapier aquarel (A3) om op te werken, in geval van olie of acryl verf een doek maximaal 30×40 cm.
Inclusief koffie/thee of frisdrank.

Het zijn workshops die geheel op zichzelf staan en eenmalig gevolgd kunnen worden. Het idee achter de workshops is om mensen die nog nooit geschilderd hebben te laten ervaren wat aquarelleren is, om zo sneller kennis te maken met diverse mogelijkheden op aquarel gebied zonder dat er eerst onnodig veel overbodig materiaal aangeschaft hoeft te worden. Tijdens de workshop proberen we een complete aquarel te maken zowel voor beginners als gevorderden.

U heeft niet speciaal tekenvaardigheid nodig, ook mensen die nog nooit getekend en/of geschilderd hebben, maken de mooiste schilderijen!

Voor semi/gevorderden is het leerzaam om de eigen techniek aan te scherpen en weer nieuwe technieken bij te leren in de zogenaamde nat-in-nat techniek of om weer inspiratie op te doen na een tijd niet schilderen.

Bent u nieuwsgierig geworden, dan kunt u mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl of bellen 0118 436707 over prijs en mogelijkheden.

Onderstaand een foto overzicht van enkele workshops gehouden in het atelier of op locatie.

Gast locatie Roosevelt Academy Middelburg voor 12 Engelstalige studenten.
Archtitecten bureau Rothuizen in Middelburg voor een olieverf schilderen workshop (15 personen) op aanvraag van de Personeelsvereniging.

Klik op de thumbnail dan verschijnt er een foto presentatie. Met de pijltjes onder de foto presentatie kunt u naar de volgende foto gaan. Wilt u de gallery verlaten klik dan op de grote foto.