FAQ’s aankoop aquarel

Als ik een aquarel online bij je bestel en bij ontvangst valt het toch tegen. Kan ik het dan weer terugsturen en krijg ik mijn geld retour?

U heeft altijd gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Dit betekent dat u het schilderij in de originele verpakking (op uw kosten, ook aangetekend en met ontvangstbewijs) aan mijn adres retourneert. Bij ontvangst van het retour gezonden schilderij krijgt u onmiddellijk uw geld teruggestort. Wilt u mij daar dan s.v.p. eerst over bellen of mailen, zodat ik weet dat het pakket weer teruggestuurd wordt.

Hoeveel bedraagt de prijs van een schilderij?

De prijs van elke aquarel staat vermeld onder de betreffende te koop aangeboden aquarel.

Hoeveel bedraagt het bedrag van de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland bedragen de standaard Postnl aangetekend pakket prijzen. Dan wordt het schilderij goed plat verpakt verzekerd met ontvangstbewijs verstuurd aan het door u opgegeven adres.

Verzendkosten voor het buitenland zijn afhankelijk van de geldende vervoersbedrijf prijzen. Vraag vrijblijvend prijsopgave.

Wat als ik een schilderij bestel en het komt niet bij mijn adres aan?

Uw bestelde schilderij wordt verzekerd met ontvangstbewijs aan u opgestuurd, met een sticker erop “alleen af te geven aan de geadresseerde. Niet aan buren en/of bij de voordeur achterlaten.” Mocht u het pakketje toch niet ontvangen, dan krijgt u uw geld ook gegarandeerd teruggestort.

Als het schilderij beschadigd blijkt, wat dan?

Het is bijna niet mogelijk dat het schilderij schade oploopt onderweg bij de post, maar gebeurt dit wel dan krijgt u ook gegarandeerd uw geld teruggestort. De schilderijen worden in een goede degelijke waterdichte verpakking verstuurd.

Wat als ik het schilderij niet online wil bestellen maar eerst wil komen bekijken, voordat ik tot koop overga?

Als u van te voren belt 06 13697084 om een afspraak te maken, dan bent u van harte welkom in mijn atelier in Middelburg om het betreffende schilderij en andere schilderijen te bezichtigen. Dit alles zonder koopverplichting!

Wordt het schilderij van mijn bestelling afgeleverd met een lijst er om heen?

De prijs die op mijn website genoemd wordt bij een aquarel is altijd zonder lijst. Als er een passe-partout of een lijst bij geleverd wordt, dan wordt dat apart vermeld.

Is het moeilijk om zelf een aquarel in te lijsten?

Een aquarel kunt u zo in een kant en klare lijst plaatsen, nadat u er ook een passe-partout voor heeft aangeschaft bij een lijstenmakerij. U legt de aquarel met passe-partout omgekeerd in de lijst en dan pas sluit u de lijst.