Aquarellen van cursisten

In de loop van de jaren zijn er door cursisten tijdens de workshops zo veel mooie aquarellen/ acryl of waterverdunbare olieverfschilderijen gemaakt. Veel van de onderwerpen worden door de cursisten zelf aangedragen, omdat ze dat betreffende onderwerp graag willen leren schilderen.

Als het past in de workshop wordt daar rekening mee gehouden! Ook wil ik nog vermelden, dat sommige cursisten nooit eerder geschilderd hebben, het is dan ook heel bijzonder wat iedereen zoal maakt en dat binnen een korte tijd !  Daarom vindt u op deze pagina een aantal aquarellen en quotes van cursisten

     
     
     

Quotes en bedankjes van cursisten:

“Bedankt voor de leuke cursus aquarelleren die je gegeven hebt hier op Zonnehove, Kom je volgend jaar weer? Wij zijn erg tevreden met onze aquarellen en de manier waarop je les geeft, met veel geduld en op een prettige rustige manier” Groeten van ons allemaal vanuit Oostkapelle we hopen tot volgend jaar!”
“Dank je voor de foto’s van de workshop van zaterdag!
Ik heb het schilderij weggebracht om in te lijsten, mijn eerste prestatie, die moet je toch bewaren.
wellicht tot een volgend keer.”. Groeten van Sien te Middelburg.
“Ik ben supertrots op mijn aquarel. De eerste keer dat ik een aquarel heb gemaakt. Niet te vergeten met jouw hulp natuurlijk.
Een fijne manier om met het aquarelleren “kennis te maken” Meteen de praktijk ervaren, dus voelen en zien wat je met deze techniek kunt doen. Jij hebt mij erg geïnspireerd om verder te gaan, ik wil je er nogmaals voor danken”.  Groet Tiny A te Middelburg.
“Ik heb van ons bezoek aan de workshop genoten en weer energie gekregen om thuis ook aan de slag te gaan. Je geduld om alles uit te leggen en de kwaliteiten van je werken heeft een diepe bewondering bij mij nagelaten voor jou, groetjes Joyce.
“Gelukkig en blij ben ik nog steeds als ik aan de cursusdag denk die mijn man mij schonk. Hij ging lekker mee en een lange droom ging in vervulling. Heb mijn aquarel ingelijst en die pronkt nu boven de tv. Het mooiste zou natuurlijk zijn een echte van jou, ook aan de muur te kunnen hangen.” K.de B
“We hebben héél veel geleerd en het ontzettend naar ons zin gehad. Het was een toffe dag. Bedankt voor alles en misschien tot een volgende workshop. Groeten H, M en M”
“Het was de lange reis zeker waard.! Je hebt ons geïnspireerd om het weer eens heel anders aan te pakken. We gaan er mee oefenen. Groeten H en L.”
“Wat ik leuk vind is dat je tijdens een workshop op een heel andere manier een aquarel opbouwt dan gewoonlijk. Fijn om nu eens een heel andere techniek aangeboden te krijgen. Ik ben blij verrast met wat ik in één workshop heb gemaakt”.
“Wat is aquarelleren leuk zeg! Wat kan een mens blij zijn met wat hij heeft gemaakt!”
“Wij kregen deze workshop cadeau en dachten: wat gaat dat worden? Achteraf zeggen wij,  we hebben een fantastische dag gehad en met veel plezier geschilderd!  Zeker iets om nog eens te doen”
“Ik sta versteld van mijzelf, dat had ik nooit gedacht dat ik met zo’n mooie aquarel  naar huis zou gaan. Ik ben best trots op mijn aquarel”
Joke, ik had nog nooit met aquarelverf geschilderd, ja, vroeger op school, maar ik ben heel tevreden met mijn resultaat!  Dit had ik nooit verwacht. En ook nog een onderwerp van mijn keuze, PERFECT.
“Ik dacht dat aquarelleren niet voor mij weggelegd was, maar ik moet toegeven, met hulp van jou en een beetje lef, is het best spannend en erg leuk”.  
“Door het volgen van een workshop heb ik gelukkig weer inspiratie gekregen. Ik kwam maar niet verder, het leek wel of ik steeds maar dezelfde manier van schilderen had.”
“Het was een leerzame en gezellige workshop, maar nu weet ik dat aquarelleren niets voor mij is. Het ligt me helemaal niet!  Gelukkig heb ik van te voren geen dure verf en spullen hoeven te kopen, omdat de workshop bij jou inclusief materiaalgebruik is!”
“Het was leerzaam wat heb ik een bewondering voor aquarellisten, dit is heel moeilijk, maar wel boeiend en ik ben zeker van plan om dit onder de knie te krijgen”
“Ik heb al heel wat cursussen gevolgd, maar bij jou heb ik in één middag meer geleerd dan bij andere cursussen, bedankt !!! “

Bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u mij vrijblijvend mailen Joke@aquarelleren.nl
of bellen 06 13697084 over prijs en mogelijkheden en informatie over de aankoop van een workshop-waardebon of kunst-waardebon.