Cadeautip Aquarel

 


Wilt u uzelf of iemand anders een UNIEK en origineel cadeau geven ?

 

Denk dan eens aan een cadeaubon workshop aquarelleren, een kunst-waardebon of een aquarel in opdracht of een aquarel.

WORKSHOPS AQUARELLEREN.
Op verzoek organiseer ik ook workshops aquarelleren met maximaal 2 personen. Een leuk idee om een ander een workshop cadeau te doen en dan zelf mee te komen, zodat u samen een gezellige en leerzame dag heeft.
Geen drukke klas vol met cursisten, maar voor u en uw gast een UNIEKE WORKSHOP zodat u samen voldoende aandacht krijgt, om zoveel mogelijk te leren in een leuke ontspannen sfeer.

In de workshop proberen we ernaar toe te werken om een compleet werkstuk te maken. (nat-in-nat techniek)
Zowel voor gevorderden als voor beginners, dat maakt geen verschil. Bijna alle technieken op aquarel gebied komen in één werkstuk aan bod.
Zie ook de pagina cursisten, daar kunt u een indruk krijgen wat er zoal gemaakt wordt tijdens een workshop.

In de workshop is inbegrepen:

  • Gebruik van verf en materialen.
  • Een half vel kwaliteitspapier (A3) om op te werken.
  • Met een twee en een half uur durende workshop kunt bijna alles uitproberen in een werkstuk!
  • Komt u zelf al met twee personen, dan worden daar GEEN andere cursisten bij ingepland. Onderstaand een klein foto overzicht van workshops gehouden in het atelier of op locatie.

Klik op de thumbnail dan verschijnt er een foto presentatie. Met de pijltjes onder de foto presentatie kunt u naar de volgende foto gaan. Wilt u de gallery verlaten klik dan op de grote foto.

Tijdens de workshop kan men de techniek van het aquarelleren ervaren voor mensen die nog nooit geschilderd hebben. Degenen die al wat schilder-ervaring hebben kunnen tijdens de workshop nieuwe technieken leren en hun eigen techniek aanscherpen.

Deze workshops worden door ervaren schilders ook gebruikt om inspiratie op te doen, als men een tijdje niet geschilderd heeft. Bent u nieuwsgierig geworden dan kunt u mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl
of bellen 06 13697084 over prijs en mogelijkheden en informatie over de aankoop van een privé workshop-waardebon of kunst-waardebon.