Gast Deelnemer Kunst- en Cultuurroute Middelburg

Gast deelnemer Kunst- en Cultuurroute Middelburg zondag 5 juli 2009.

Tijdens de maandelijkse Kunst-en Cultuurroute Middelburg ben ik samen met Eef Blok (zeeuwse vloedlijn sieraden) te gast als duo-exposant bij Gemma van der Hoogte.
Adres: “de Kletskelder”, adres Singelstraat 29, 4331SR Middelburg THEMA STRAND en ZEE.

Openingstijd zondag 5 juli 2009 van 13.00 tot 17.00 uur.
U herkent de deelnemers aan blauwe gevelvlag met het K&C logo. U kunt vast kijken op : Kunstroute Middelburg of Gemma van der Hoogte.

U bent van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen tijdens dit evenement, omdat…..

er valt zoveel te ontdekken langs de kaaien, de kleine straatjes en op de markten. De vele monumenten laten een lange en bewogen geschiedenis zien.

Dan kust een overvloed aan kunst en cultuur Middelburg wakker uit zijn zondagse rust. De hele middag zijn galeries, musea, antiquariaten, ateliers, kunstuitleen, antiekzaken, en andere leuke winkels van de stad geopend. Elke keer worden er rond een bepaald thema speciale activiteiten georganiseerd. Concerten, literatuur, elke maand wat anders. Vanaf de kaaien, waar Zo’ndag in Middelburg begonnen is, waaieren de activiteiten uit: de stad zelf wordt het podium. Maak eens kennis met Middelburg-cultuurstad. U bent van harte uitgenodigd om dit zelf te ontdekken.

In juli ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de Kunst- en Cultuurroute Middelburg organiseert en coördineert de werkgroep eenmalig de jubileumdag. Deze bestaat uit een gidsen- en een ‘Montmartre-programma’. Gidsen brengen de bezoeker enerzijds op een ludieke manier in contact met kunst. De Vismarkt en de omliggende straten zullen een centrum van kunstuitingen zijn.
(bron: website Kunst- en Cultuurroute Middelburg)

Benieuwd welke aquarellen er geëxposeerd gaan worden?
Er wordt uiteraard een selectie gemaakt van de strand en zee aquarellen, niet alles kan in “de Kletskelder” getoond worden, maar op de pagina Strand en zee aquarellen vindt u een totaaloverzicht.