Schenking twee kunstwerken

Op 4 oktober 2009 heb ik twee ingelijste aquarel kunstwerken geschonken aan de Stichting stop hersenkanker stichtingwww.stophersentumoren.nl: de aquarel “Opgeschrikt”
82 x 65 cm en “Landschap” 75 x 55cm.opschrikkende vogels

Deze kunstwerken samen met de kunstwerken van o.a. Geert Jan Jansen, Harry Agema en diverse andere kunstenaars zullen verkocht/geveild worden aan de hoogste bieder. Dus als u interesse heeft in één van deze kunstwerken, brengt u dan uw bod uit via de website van de Stichting STOPhersentumoren.nl. De opbrengst van het schilderij zal rechtstreeks naar hersentumoren onderzoek gaan.

landschappenDraagt u de stichting ook een warm hart toe? kijk dan op de website van de Stichting daar kunt u alles lezen wat de Stichting als doel heeft en hoe u eventueel kunt G€VEN VOOR GENEZING VAN HERSENKANKER. Kinderen en volwassenen met ongeneeslijke kanker hebben ook recht op een toekomst!

Klik voor meer info over de Stichting stop Hersentumoren hier.