Inschrijving deelname Sea of Art

Inschrijving als deelnemer van het Kunst evenement Sea of Art.

Sea of art is een stichting welke zich bezig houdt met het organiseren van diverse kunstzinnige evenementen op het mooie Schouwen Duiveland – dit om publiek en kunstenaar dichterbij elkaar te brengen.

Het bruisende middelpunt van de kunst en cultuurroute komt in Serooskerke.

Het eerste evenement vindt plaats tijdens het Hemelvaartweekend donderdag 13  t/m zondag 16 mei – er is dan een kunstroute op diverse locaties waar het publiek kennis kan maken met de vele kunstenaars welke het eiland rijk is, maar ook met kunstenaars van buitenaf met veel demonstraties van kunstenaars zodat er voor iedereen wat te beleven valt.

Het evenement wordt gevuld met voorstellingen van dansschool Kramer, een andere dag speelt de nederpop band – Oud Zeer en op de overige dagen worden toneel en modeshows opgevoerd – eventueel gecomplementeerd met muziek. Op de overige locaties: muzikanten, dichters en schrijvers – die voorlezen uit eigen werk.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Sea of Art. http://www.seaofart.nl