Deelnemer Sea of Art

Tijdens het Hemelvaartweekend – 13, 14, 15 en 16 mei – vindt de eerste “ Sea of art – Kunst en cultuur­route “ plaats op Schouwen Duiveland. Donderdag 13 mei om 13.00 uur wordt dit eerste Sea of art festival feestelijk geopend op de locatie Atelier Aprhodite te Serooskerke. Op 20 locaties verdeeld over het eiland gaan deze da­gen zo’n 100 kunstenaars hun creatieve kunsten aan u vertonen. Gedurende dit spetterende kunst en cultuurevenement kunt u genieten van diverse muzikanten, dansmodeshows, theatervoorstellingen en demonstraties van het creëren van diverse kunstvormen door de beeldend kunstenaars.

Ook voor kinderen zijn er diverse mogelijkheden om hun creatieve gevoelens te kunnen uiten zoals het beschilderen van borden, het maken van tekeningen, kleien, knutselen, gedichtjes schrijven op de prikborden en als klap op de vuurpijl, het beschilderen van de auto van kunstenares Aphrodite. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van sea of art : www.seaofart.nl In de week van het Hemelvaartweekend vindt u in Wereldregio een uitgebreid programma en een route beschrijving van het evenement. Deze krant kunt u vinden in alle openbare gelegenheden .