Nieuwe Serie Sterren op het Doek

Vanaf dinsdag 13 juli 2010 21.20 uur Ned. 2. is er weer een nieuwe serie van “Sterren op het Doek” te zien bij Omroep Max.  Deze keer met o.a.  in de eerste uitzending Jan Peter Balkenende die geportretteerd wordt door: Marisa Polin, Maarten Welbergen en Raymond Huisman. Liesbeth List komt in de tweede uitzending op 20 juli 2010 en Frans Bauer in de derde uitzending op 27 juli 2010.  Andere bekende Nederlanders die deelnemen zijn: Yvonne Jaspers 3 augustus 2010, Willeke van Ammelrooy 10 augustus 2010 en Marc-Marie Huijbregts 17 augustus 2010.

Sterren op het doek is een programma waar bekende Nederlanders zich laten portretteren op het doek. Dit programma staat onder leiding van Hanneke Groenteman, zij interviewt de bekende Nederlanders  die geportretteerd worden door drie kunstenaars. De geportretteerde mag één portret mee naar huis nemen de twee andere doeken worden geveild.

Zie Omroep Max.