Deelname Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren.

Het is bijna zover 29, 30 en 31 juli 2010 is de Kunst- en Cultuurroute Midden Walcheren in Serooskerke en Grijpskerke.  Met het thema: ” Zo rijk als de zee diep is.” Dit thema is meegegeven als inspiratie voor elke kunstenaar om daar een kunstwerk van te maken, deze kunstwerken zullen geëxposeerd worden op de algemene overzichts expositie waar u dan vast van elke deelnemer een werkstuk kunt bekijken om zodoende te bepalen welke kunstenaars u wilt bezoeken.
Programma boekjes met relevante informatie zijn te verkrijgen op elke locatie, bij de VVV in Middelburg en het gemeentehuis in Domburg. Tevens bent u van harte uitgenodigd op woensdag 28 juli 2010 vanaf 20.00 uur in de Zandput 5, Noordweg 63, Serooskerke waar de feestelijke opening van de kunstroute wordt verricht door de beroemde Dordtse journalist Hans Berrevoets.

Op deze drie dagen ben ik als gast uitgenodigd om deel te nemen aan dit belangrijke Kunst evenement.

Mijn toegewezen locatie is : De Middellandse Zeetuinen van de heer Uilenbroek Middelburgseweg 17, Grijpskerke. Middellandse Zeetuin
Tijdens deze kunstroute ben ik persoonlijk aanwezig om te vertellen over mijn schilderijen en workshops.

Overal is vrije toegang en er zijn een 42-tal deelnemers op verschillende locaties, zodat u niet alleen kunst kunt bekijken maar ook de omgeving van de diverse locaties.

Per fiets is het traject makkelijk te volgen, er is ook voldoende parkeerruimte.Tevens zijn er theetuinen gesitueerd in de route, zodat u onderweg kunt drinken en uitrusten.

Reden om één of meerdere van deze dagen vrij te houden en alle locaties te bezoeken.

 

Hier vindt u als u op het plaatje klikt een uitnodiging.