10-Jaar aquarelleren website van Joke Klootwijk

In deze september maand bestaat mijn aquarelleren website 10 Jaar

feest, aquarel, 10 jaar jubileum

.
aquarel, aquarelleren,  aquarel leren

Een reden voor mij om daar iets feestelijks aan te verbinden, namelijk het cadeau doen van één aquarel en één olieverf paneeltje aan twee bezoekers van mijn website.

Doordat zoveel trouwe bezoekers, kunstliefhebbers en mede aquarellisten mijn website al die jaren hebben gevolgd en bezocht heb ik heel wat mensen kunnen enthousiasmeren voor de aquarel techniek. Dat was én is ook nog steeds het doel van deze website. Zoveel mogelijk mensen laten zien dat aquarel een prachtige techniek is, waar je nooit op uitgeleerd raakt!

Aquarelverf met hele mooie prachtige doorzichtige tinten en kleuren. Naast het aquarelleren ben ik ook enthousiast voor olieverf en pastel, maar eigenlijk alles wat met schilderen te maken heeft. Aquarelleren blijft mijn passie, omdat je soms met heel weinig veel kan zeggen in een aquarel, dat kan volgens mij in geen enkele andere techniek.

.

Wat moet u doen om een kunstwerk te winnen?

Stuur mij een email met uw naam, adres en woonplaats.
In het vakje onderwerp vermeldt u GRATIS AQUAREL OF GRATIS OLIEVERF. U kunt slechts één email sturen of voor een aquarel of voor een olieverf.
(de aquarel is met passe-partout maar zonder lijst, het olieverfschilderij is zonder lijst)

email: Joke@aquarelleren.nl

De sluitingsdatum is 10 oktober 2010.

Na die datum krijgt de gelukkige winnaar een email en wordt het kunstwerk per post toegestuurd.

Na 11 oktober wordt op mijn nieuwspagina de naam en woonplaats (géén straatnaam) van de gelukkige winnaars bekend gemaakt.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld, niet doorgegeven aan derden, niet gebruikt voor nieuwsbrieven en/of expositie nieuws, tenzij u zelf in uw email aangeeft daar prijs op te stellen.