Buitenschilderen in Park Welgelegen Serooskerke

Park Welgelegen
“Park Welgelegen Serooskerke”
aquarel
op Fabriano Rough papier
beeldmaat 35 x 50 cm
© Joke Klootwijk 2011

Gisteren weer lekker buiten geschilderd met de Middelburgse buitenschilder club. Het was prima weer, het waaide wel hard, maar in een park kan je altijd wel ergens beschut zitten. De vijver met de spiegeling waren voor mij het meest interessant!
Weer een geslaagde plein air schilder middag.

Voor meer foto’s van de verschillende werken rond en in Middelburg kijk op Plein air

Landgoed Welgelegen Serooskerke

U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent via joke@aquarelleren.nl Alle schilderijen worden aangeboden zonder lijst inclusief verzending. U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Voor meer informatie kijk op de pagina Faq’s aankoop aquarel