Cursus aquarelleren op locatie

Gisteren een start gemaakt met het geven van de cursus aquarelleren in Oost Kapelle van twee en een half uur per les. Op verzoek van een zestal dames uit Domburg/Oost Kapelle uit Zonnehove geef ik op locatie in een ruimte in Zonnehove een cursus van drie keer.

De dames waren erg enthousiast en er werd al gevraagd om nog meer lessen! Bij voldoende interesse zullen er misschien nog wel een aantal lessen achteraan geplakt worden. De resultaten waren ook verrassend goed, dus dat beloofd wat voor de volgende keren.

De aquarellen zullen in de ruimte van Zonnehove geëxposeerd worden zodat de andere bewoners ook kunnen meegenieten van alle kunstwerken.

Ik heb begrepen dat deze cursus alleen voor de bewoners van Zonnehove is, maar heeft u een ruimte en heeft u interesse om met een aantal dames ook een kortdurende cursus te volgen dan kunt u mij vrijblijvend mailen of bellen voor nadere informatie.

schilderlessen op locatie