Kapelse schildersdag 9 juni a.s.

Er is weer een leuke schildersdag georganiseerd door het W.A.K. Ik ben een van de deelnemers aan dit schildersevenement.

Na het succes van vorig jaar gaat de Cultuurraad in samenwerking met kunstenares Marlou Pluymaekers die de leiding heeft die dag, door met het organiseren van een schilder- en tekendag in Kapelle. Nu in de Week van de Amateurkunst op 9 juni 2012.

De schildersdag is toegankelijk voor iedere amateur of professionele schilder/tekenaar. U neemt uw eigen materiaal mee en de organisatie zorgt voor de historische locatie, rondom de grote kerk en voor twee modellen.

Er zijn diverse workshops georganiseerd. Alles speelt zich buiten rond de kerk af en bij slecht weer is er een gelegenheid om een binnenlocatie op te zoeken.
Locatie: grasveld N.H. kerk in Kapelle, aanvang 10.30 uur in hotel De Zwaan.

Voor meer informatie en opgave klik hier.