Aquarel Havengebied Rotterdam

De aquarel “Havengebied Rotterdam” heeft een nieuwe eigenaar gevonden. Deze aquarel is verkocht door de voormalige Galerie/Kunstuitleen Barendrecht.

Met de verkoop van dit schilderij is er een hoofdstuk afgesloten want er zijn nu geen werken meer te huur via de Kunstuitleen Barendrecht, die vorig jaar is opgeheven.

Ik ben nog niet op zoek gegaan naar een nieuwe Kunstuitleen hier in de buurt van Middelburg. Ik zie wel hoe alles loopt.

Ook de aquarel “Stilleven met Anemonen” heeft een nieuwe eigenaar gevonden, ditmaal via mijn facebook pagina. Heeft u interesse om op de hoogte te  blijven  van mijn werk dan kunt u mijn facebook pagina “Liken” . Ook heb ik een olieverf schilderen facebook pagina om te “Liken”.

Heeft u interesse in een van mijn werken, dan kunt u vrijblijvend informatie aanvragen via joke@aquarelleren.nl

 

 

Stilleven met Anemonen.