Schildercursus op locatie foto’s van werkstukken

Vorige maand was mij weer gevraagd door een aantal bewoners van Zonnehove Oostkapelle/Domburg om een korte cursus aquarelleren te geven op locatie.

Door de hoge leeftijd van de cursisten is het makkelijker voor mij om op locatie les te geven dan dat ze allemaal naar mij toe komen rijden.

Er zijn tijdens die cursus meerdere mooie aquarellen gemaakt maar daar heb ik helaas niet allemaal foto’s van gemaakt. Het aantal cursisten wisselt, omdat het vakantie tijd is, maar gemiddeld zijn het 6 à 7 personen die dan allemaal ruim voldoende aandacht kunnen krijgen in deze toch moeilijke schilder techniek.

Het zijn meestal 3 of 4 lessen van twee en half uur die een aantal weken achter elkaar worden gegeven.

Ik wordt door de mensen zelf uitgenodigd en gevraagd om een aantal schilderlessen te komen geven dit organiseer ik niet zelf, maar het was heel leuk om te doen en zowel de cursisten en ik hebben erg veel plezier gehad aan deze cursus. Voor herhaling vatbaar, ze hebben gevraagd of ik volgend jaar weer terug kan komen!

Klik hier om een indruk te krijgen van de gemaakte aquarellen.aquarel workshops op locatie