Opdrachten

aquarel in opdracht Rijwielhandel Kluijfhout - Zeeland

Ik maak moderne aquarellen in opdracht voor particulieren en bedrijven.
Voor particulieren kunt u denken aan een aquarel van huis/tuin/boot, dierbare, huisdier of bruidsboeket of voor een ontwerp van een geboortekaartje of rouwkaart.

Vaak ook zo maar een idee wat door de opdrachtgever en mij uitgewerkt wordt tot een ontwerp en dat wordt dan helemaal op maat geschilderd met de gewenste kleuren, passend bij het interieur.

Voor bedrijven zijn dat aquarellen voor jaarverslagen, wenskaarten, brochures, prospectussen, afscheid van een werknemer of jubileum of wenskaarten.


Al mijn opdrachten worden uitgevoerd op basis van “no cure, no pay”.

Mijn werkwijze voor schilder opdrachten is meestal als volgt:

U levert bij voorkeur twee of drie kleurenfoto’s aan. De foto’s dienen gefotografeerd te  zijn vanuit verschillende hoeken. (vooral belangrijk als u een huis, boot of huisdier of portret geschilderd wilt hebben)
Dan krijg ik een beter beeld van de juiste verhoudingen en de omgeving. Na overleg wordt een foto van uw keuze vertaald naar een sfeervolle, schilderachtige aquarel of eventueel een pastel, olieverf of acryl.

Of u overlegt telefonisch of via email over een onderwerp dat u in gedachten heeft, maar wat nog niet helemaal duidelijk is. Daar zoek ik dan beeldmateriaal bij om samen met u tot een ontwerp te komen van uw keuze. 
Zie ook de pagina opdracht voorbeelden.

Na overleg met u over prijs, formaat, kleurstelling en levertijd ga ik een begin maken met het ontwerp, pas als het ontwerp goedgekeurd is ga ik starten met de opdracht. De prijs hangt af van het formaat en de moeilijkheidsgraad van wat er op de aquarel geschilderd wordt.
Als de aquarel (bijna) gereed is of na een belangrijk stuk schilderen, maak ik een digitale foto en overleg weer met u en vraag of er nog iets aan verbeterd en/of veranderd moet worden.

Is de aquarel naar uw wens, dan dient de PDF factuur vooraf betaald te worden en na ontvangst van het bedrag op mijn rekening wordt het werk goed verpakt  aan u opgestuurd.
(de prijs van de aquarel is exclusief passe-partout, ZONDER LIJST en exclusief aangetekende verzending)

Na ontvangst kun u de aquarel eenvoudig zelf in een wissellijst plaatsen, nadat u er zelf een passe-partout bij heeft gekocht in een lijsten winkel.

Op de dag van verzending ontvangt u een email, zodat u weet wanneer u de aquarel kunt verwachten.
Een andere mogelijkheid is, dat u de aquarel  komt halen en/of bezichtigen in mijn atelier in Middelburg. Bij afhalen in mijn atelier dient u contant te betalen bij aflevering.
Na telefonische afspraak bent u van harte welkom. 06 13697084

Mocht de aquarel in het echt toch tegenvallen, dan kunt u na overleg de aquarel terugsturen op uw kosten, dan wordt uw geld onmiddellijk terug gestort op uw rekening na ontvangst van de aquarel op mijn adres.
Wel verwacht ik de aquarel in de originele verpakking per omgaande retour.

Bent u geïnteresseerd geraakt in het laten maken van een aquarel  in opdracht?
U kunt mij vrijblijvend mailen joke@aquarelleren.nl of bellen 0613697084, voor vragen of informatie.