Persberichten

1 oktober 2010|
Na publicatie in het
AD over mij persoonlijk heb ik aan aandacht geen gebrek gehad van liefhebbers van aquarel en bezoekers van de kunstroute Barendrecht.  
Klik op het artikel voor een vergroting.
AD oktober 2010


8 oktober 2009|
Foto publicatie in het Zuiden editie Barendrecht, klik hier.

2 september 2009|
Speciale editie uitgebracht van de KunstRoute Barendrecht 2009. Ditmaal is er een kleurrijke krant gedrukt. Zie nieuwspagina.

9 mei 2008|
De tweede editie van het Kunstblad “Moving Art Magazine ” is gepubliceerd. Dit kunstblad publiceert 2 hele pagina’s over mijn  aquarellen. Kijk voor een overzicht hier.

11 maart 2006|
Tv kok Ad Jansen krijgt een aquarel overhandigd geschilderd door Joke Klootwijk, het onderwerp van de aquarel is het huisje bij het Kasteel van Rhoon. Deze aquarel is plein air geschilderd.
Tv kok  Ad Jansen heeft een restaurant in het kasteel van Rhoon waar  veel bruidsparen hun trouw receptie houden. Het huisje op het eiland bij het Kasteel van Rhoon wordt dan gebruikt als bruidsuite. Dat is ook de plaats waar de aquarel komt te hangen.

Zie foto’s hieronder. Klik op de thumbnail dan verschijnt er een fotopresentatie. Met de pijltjes onder de fotopresentatie kunt u naar de volgende foto gaan. Wilt u de gallery verlaten klik dan op de grote foto.

.