Start weblog

Introductie van mijn weblog om de bezoekers van mijn websites op de hoogte te houden van mijn schilder activiteiten en mijn nieuwste aquarellen en olieverf schilderijen, die ook regelmatig via mijn weblog te koop worden aangeboden.

Ik schilder in olieverf, maar ook in aquarel en soft pastel. Omdat ik het hele schooljaar een portret- en model klas schilderen volg en het  momenteel schoolvakantie is, houd ik mijzelf bezig met allerlei andere thema’s zoals stillevens, oud roest, eieren of gebakjes schilderen. Het formaat van deze regelmatige oefeningen is klein en daar is altijd wel een plekje voor te vinden. Zodoende bied ik deze schilderijen te koop aan via mijn weblog.  Alle schilderijen worden aangeboden zonder lijst en excl. verzending.

Leuk idee om zo’n klein schilderijtje cadeau te doen, want voor een aantrekkelijke prijs heeft u al een origineel olieverf schilderij of een kleine aquarel om zo een jarige of een kunstliefhebber mee te plezieren.

U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie. Alle schilderijtjes worden verzekerd op naam verzonden.

Kijk op mijn nieuwe weblog.