Deelname KunstRoute Barendrecht 2010

In 2010 organiseert de Stichting KunstRoute Barendrecht weer een traditionele KunstRoute. Het wordt een jubileum uitvoering met als hoofdprogramma de presentaties van Barendrechtse kunstenaars aangevuld met diverse nieuwe initiatieven.

Het is per slot van rekening KUNST: inspirerend, vernieuwend en altijd verrassend.watertoren Barendrecht expositie adres van Joke Klootwijk tijdens de Kunstroute 2010

Het KunstRoute evenement is inmiddels een begrip in Barendrecht en ver daarbuiten. Elk jaar is het een feest voor de kunstenaars en de bezoekers die geïnspireerd worden of op zoek zijn naar een mooi en passend kunstwerk voor thuis of in het bedrijf.

Mijn bezoeklocatie is: Watertoren, Dorpsstraat 152, Barendrecht. (trouwzaal)

Openingstijden: zaterdag 2 oktober 2010 van 11.00 – 17.00 uur, zondag 3 oktober 2010 van 11.00 uur – 17.00 uur.

Ik zal op deze KunstRoute aquarellen en olieverfschilderijen exposeren en zal zelf aanwezig zijn om te vertellen over mijn werk en workshops.

Heeft u belangstelling om deze route te gaan bezoeken, dan kunt u op de overzichtstentoonstelling en op de website van de Kunstroute meer informatie vinden.

De watertoren in Barendrecht is ontworpen door architect Roelof Kuipers en is gebouwd in 1912. De watertoren van Heerenveen is vrijwel identiek. De toren heeft de status Rijksmonument. De trouwzaal is later aan de toren gebouwd.

De watertoren heeft hoogte van 36 meter en een waterreservoir van 120 m3.

Sinds 1981 is de toren niet meer in gebruik als watertoren.