Barendrecht KunstRoute 2010 Bruist

A.s zaterdag 4 september is de eerste editie van Barendrecht Bruist. Een initiatief van Jeroen Landman/ Theater Het Kruispunt.  Het evenement vindt plaats op het plein voor het Gemeentehuis tussen 13.00 en 17.00 uur.

De a.s. kunstRoute Barendrecht wordt daar gepromoot, de nieuwe mooie folders zijn klaar een magazine op A4 formaat.

Om aan de presentatie van de KunstRoute een extra tintje te geven heeft het bestuur van de KunstRoute Barendrecht, samen met het Creatief Werkhuis (ToBe) die ook in de Pergolat ent staat, bedacht dat we kinderen die dit evenement bezoeken de mogelijkheid geven een schilderijtje te laten maken.

Sommige  deelnemers aan de KunstRoute gaan een presentatie verzorgen van de kunstwerken die zij tijdens de KunstRoute gaan presenteren en tegelijkertijd ook enige assistentie verlenen wanneer de kinderen een doekje van 24 x 30 cm gaan beschilderen.

Ook staan er in de tent grote schildersdoeken (100 x 100 + 100 x 80)  waar kinderen (en misschien volwassenen?) een klein stukje op kunnen schilderen. Deze grote doeken worden dan op de locaties van de KunstRoute-kunstenaars, die a.s zaterdag hun medewerking verlenen, tijdens het KunstRoute weekend gepresenteerd aan de bezoekers van ons evenement.