Belangrijke data KunstRoute Barendrecht

Van 22 september tot 1 oktober 2010  is er een overzicht expositie in het Gemeentehuis van Barendrecht van kunstwerken van alle kunstenaars die deelnemen aan de Kunst Route 2010 (Gratis toegang openingstijden Gemeentehuis)
Klik hier voor de overzichtflyer.

Wegens het sluiten van het Gemeentehuis tijdens dit Kunstroute weekend, verhuist de overzicht-expositie van het Gemeenthuis een paar deuren verderop naar het Oude Postkantoor in Barendrecht zodat u op 2 en 3 oktober 2010 (Dit zijn ook de dagen van de KunstRoute zelf) in het Oude Postkantoor aan de Binnenlandse Baan, vooraf een keus  kunt maken welke kunstenaars u die dagen wilt bezoeken.

Open van 10.00 – 17.00 uur op beide dagen.

Route kaart KunstRoute Barendrecht 2010.

Mijn expositie adres is Watertoren Trouwzaal, Dorpstraat 152, Barendrecht, Nr.13 in de KunstRoute.

Ik zal op deze KunstRoute aquarellen en olieverfschilderijen exposeren en ik zal zelf aanwezig zijn om te vertellen over mijn werk en workshops.

Op is op…………..

Het Glossy A4 magazine van de KunstRoute Barendrecht is nu te verkrijgen bij de Kunstuitleen Barendrecht en na 22 september in het gemeentehuis Barendrecht. Op is op, wees er snel bij want het is echt een mooi Jubileum blad!