Fresh Paint Daily Painters

Vanaf vandaag ben ik voor een maand of drie aangesloten bij de website van de Fresh Paint Daily Painters in Amerika. Dit is een website waar schilders van over de hele wereld, hun (bijna) dagelijkse schilderijen showen en te koop aanbieden. Zodat verzamelaars van kunst op een makkelijke manier tegen aantrekkelijke prijzen online een mooi kunstwerk aan kunnen schaffen. Ik kijk of deze website mij bevalt, misschien heb ik zoveel werk om het allemaal op orde te houden dat dit afgaat van mijn schilder tijd, dat zou jammer zijn. Ik heb zelf al veel websites die ik onderhoud en zo veel mogelijk up to date wil houden, dus ik weet niet of ik dit leuk vind.

Dit betekent ook dat de prijzen op mijn website in USD en euro’s zullen verschijnen. Ook ga ik het systeem veranderen en maak ik mijn prijzen van mijn te koop aangeboden kleine tot middelgrote schilderijen in aquarel, olieverf en of pastel inclusief de verzendkosten.

De prijs omgerekend van euro’s naar USD verschilt, omdat de verzendkosten naar het buitenland beduidend hoger zijn dan voor Nederland.
U kunt ook veilig en makkelijk betalen via PAYPAL. Via een koop nu button.

Is één en ander niet duidelijk dan kunt u mij vrijblijvend mailen.
U kunt contact opnemen als u geïnteresseerd bent of als u vragen heeft via joke@aquarelleren.nl