Nieuwe “sterren op het doek” afleveringen

Weer eens een schilder programma op de televisie.

Vanaf donderdag 21 april 20.50 uur Nederland 2 zendt MAX alweer het vijfde seizoen van het succesvolle programma Sterren op het Doek uit, gemaakt in samenwerking met de BankGiro Loterij. In zes nieuwe afleveringen zijn onder andere Anita Witzier, Martijn Krabbé, Hans Wiegel en Arjan Ederveen te zien. Iedere donderdag te zien op Nederland 2, om 20.50 uur.

De serie wordt wederom gepresenteerd door Hanneke Groenteman. Anita Witzier wordt als eerste geportretteerd.
In deze eerste aflevering van Sterren op het Doek nemen wij een kijkje in het prachtige, historische Slot Zuylen. Op deze locatie weet Hanneke Groenteman de ogenschijnlijke koele Anita te ontdooien. Ze vertelt openhartig over de emotionele rollercoaster die ze doormaakt tijdens de overgang.

Lukt het kunstenaars Maayke Schuitema, Marius Abeling en Louise van Teylingen net als Hanneke de kwetsbare kanten van Anita te raken? Of is het toch de krachtige kant van Anita die de kunstenaars intrigeert?

Uitzending

1e uitzending: donderdag 21 april 2011, 20:50 uur, Nederland 2,

2e uitzending: donderdag 28 april 2011, 20.50 uur, Nederland 2 met Hans Wiegel.
In deze aflevering wordt Hans Wiegel, in de stad waar hij een groot gedeelte van zijn carrière heeft doorgebracht, geportretteerd in de Pulchri Studio. Praten over politiek is voor Hans Wiegel geen probleem, maar om bij het privé leven te komen moet Hanneke meer uit de kast halen. Voor een man die altijd zijn woordje klaar heeft, vallen er deze aflevering verwondering waardig een aantal stiltes. Maar als het dan over zijn eerste kleinkind gaat is hij niet meer te stuiten. Als een echte grootvader krult zijn neus om van trots.

Voor Herhalingen woensdag 4 mei 2011 13:20 uur, Nederland 2
Neem een kijkje op Omroep Max.

Omroep Max