Buiten schildermiddag Middelburg

aquarel zeeverkenners terrein
Plein air aquarel “Baarnselaan Middelburg”

maat 26 x 36 cm

© Joke Klootwijk 2012

De prijs van deze aquarel is euro 75,00 incl. verzendkosten.

Vandaag 1 mei 2012 was de tweede bijeenkomst van de Zomer buitenschilders Middelburg.

We hebben heel erg geluk gehad met het weer, het leek wel zomer. Dat kwam natuurlijk ook door dat we beschut zaten tussen de bomen, de Joodse begraafplaats en de grote Seismolen in Middelburg.

Toch maar weer mijn aquareldoos meegenomen op deze schilder middag. Bijna iedereen zat de andere kant op te schilderen, de molen of het honk van de zeeverkenners, maar ik zag een mooi gebouw tussen de bomen. Iemand vertelde mij dat dit het voormalig brandweer gebouw was, dat opgeknapt is en nu gebruikt wordt door de Stichting Cultureel Erfgoed, SCEZ Looijerssingel Middelburg.

Mij ging het vooral om de bijzondere mooie kleur groen van het koper aan de buitenkant van het gebouw. Dit gaf een bijzonder effect met name door de lentekleuren van al het groen met die bossages en bomen er omheen. Alleen had ik niet de goede kleur groen (veridiaan) maar die heb ik bij een mede schilder geleend.

Heeft u ook interesse om eens buiten te schilderen, vraag vrijblijvend informatie. De Buitenschilder middag is op initiatief van Cees Takkenberg en is gratis. U heeft geen teken of schilderservaring nodig, maar er wordt ook geen les gegeven. U krijgt de locatie lijst en dan kunt u op eigen gelegenheid gaan schilderen samen met ons, dan kunt u ook eens ervaren hoe leuk het is om buiten te schilderen.

.

Alle schilderijen worden aangeboden zonder lijst maar inclusief verzending binnen Nederland, voor verzending naar het buitenland neem contact op.
U kunt altijd veilig betalen met PayPal en u heeft gegarandeerd 30 dagen retour garantie.
Zie voor meer informatie de pagina: Veel gestelde vragen over verzending en aankoop van een schilderij on-line.