Plein Air schilderen in Middelburg

Gisteren dinsdag 24 april 2012 was de eerste bijeenkomst van de Zomer buitenschilders Middelburg.

Eindelijk weer naar buiten om te schilderen met elkaar. Het weer was prima, in de zon soms te warm met de dikke winterjas maar de wind was fris, dus soms een sjaal of muts op als het wat frisser werd. Maar gelukkig is het wel droog gebleven. Voorlopig hebben we tot 11 september iedere week een schilder middag waar ik met plezier naar uitkijk. De opkomst was best goed, 12 personen in totaal.

Omdat het weer niet te voorspellen was ben ik de eerste schilder middag gestart met aquarel. Als het ineens gaat regenen heb ik binnen een paar tellen mijn spullen en stoel opgeruimd en kan ik schuilen. Met olieverf is dat iets minder makkelijk. Dus weet ik van te voren dat het bestendig weer blijft, dan ga ik olieverf schilderen.

De start was aan het Haventje van Nieuweland en we sluiten 11 september ook af in het Haventje. Een prachtige verscholen locatie midden tussen de weilanden en de begraafplaats van Nieuw en st. Joosland met leuke bootjes en veel water om te schilderen.

Heeft u ook interesse om eens buiten te schilderen, vraag vrijblijvend informatie. De Buitenschilder middag is op initiatief van Cees Takkenberg en is gratis. U heeft geen teken of schilderservaring nodig, maar er wordt ook geen les gegeven. U krijgt de locatie lijst en dan kunt u op eigen gelegenheid gaan schilderen samen met ons, dan kunt u ook eens ervaren hoe leuk het is om buiten te schilderen.

Klik op de thumbnail dan verschijnt er een fotopresentatie. Met de pijltjes onder de fotopresentatie kunt u naar de volgende foto gaan. Wilt u de gallery verlaten klik dan op de grote foto.

.