Nieuwe kunst in de Kunstuitleen Barendrecht

Vanaf 19 november 2010 zullen er nieuwe recente werken van mij te koop en/of te huur zijn via de Kunstuitleen Galerie Barendrecht.

Ik probeer ieder jaar nieuwe werken in te leveren, zodat ook in de Galerie en Kunstuitleen Barendrecht genoeg keus is voor het nieuwe jaar.

Heeft u interesse, dan kunt u vanaf 20 november op de website van de Kunstuitleen de schilderijen bekijken en reserveren.

Heeft u interesse in een ander schilderij van mij en bent u op zoek naar een nieuw modern of klassiek schilderij voor uw huis, maar is dat niet in de Kunstuitleen te huur en/of te koop, dan kunt u een afspraak maken voor vrijblijvende bezichtiging (zonder koopverplichting) in mijn atelier in Middelburg. Misschien dat er een aquarel bij zit die uw interesse heeft.

Voor een interessante prijs heeft u al een origineel kunstwerk!

u kunt mij vrijblijvend mailen Joke@aquarelleren.nl of bellen 0118 436707 over prijs en mogelijkheden.

aquarel op linnen