Schilderen in Westkapelle

west kapelle Zeeland
Plein air schilderen in Westkapelle op 17 juli 2012

zeeuwse kust juli 2012

(foto’s Cees Takkenberg)

 

Dinsdag was onze schilders locatie aan de kust in Westkapelle, bij het monument “de Sherman Tank”. Het was een bewolkte dag met een zeer sterke wind, er was geen mogelijkheid om aan het strand uit de wind te zitten. Eerst zat ik op een plek waar ik nat werd van het opspattende zeewater en het binnenstromende tij. Na het verhuizen naar een andere plek, moest ik met man en macht mijn aquarelblok vasthouden om ook nog maar iets op papier te krijgen.

Ik kreeg het zo koud en werd zo moe van de wind, dat ik na een uur besloten heb om maar te vertrekken. Ik hoop dat we volgende week beter weer hebben, maar goed iedereen in Nederland klaagt momenteel over het weer.

Ik heb niets zinnig op papier gezet, dus deze week alleen de foto’s!