Win een GRATIS Olieverfschilderij van Joke Klootwijk

Ik heb verschillende websites voor aquarel, olieverf, pastel en workshops.

Zo heb ik voor facebook een aquarel pagina en een aparte olieverfpagina. Daar staan vaak de laatste nieuwtjes en schilderijen op en de workshop data die nog vrij zijn waar u snel bij kunt aanschuiven.

De aquarelleren facebook pagina hebben al veel mensen gevonden en om nu de olieverf pagina te promoten geef ik random een GRATIS olieverfschilderij weg aan mensen die mijn olieverfpagina op facebook Liken en het betreffende facebook bericht van deze actie op hun eigen facebook MUUR plaatsen. Random geef ik dan een 3D olieverfschilderij cadeau aan een gelukkige winnaar.

Hoe maakt u kans op dit schilderij?

Like my facebook olieverfschilderen pagina deel het bericht van de actie voor het winnen van het schilderij op uw eigen facebook muur en maak kans op een GRATIS plein air geschilderd schilderij.
sluitingsdatum 31 januari 2013 – 24.00 uur.

schellach kruising Veerse Watergang

Olieverf schilderij Veerse watergang, 3D doek, maat 30 x 40 x 2 cm.

© Joke Klootwijk 2012